Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν δεν ομολογήσει, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

    Ημερομηνία:

    Επιπόλαιους χαρακτήρισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας όσους εκφράζουν γνώμη σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία και τα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές σε σύλληψη της.

    Όπως ανέφερε  χωρίς να έχω δικογραφία δεν μπορώ να πω τίποτα. Ως δικηγόρος λέω να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτή την υπόθεση, ειδικά αν δεν ομολογήσει η κατηγορούμενη γιατί αν δεν έχεις τη δικογραφία δεν μπορείς να εκφράσεις την παραμικρή γνώμη.

    Όσοι εκφράζουν γνώμη χωρίς να έχουν στοιχεία της δικογραφίας και τις αποδεικτικά στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκε η αστυνομία για να προχωρήσει σε σύλληψη, είναι τουλάχιστον επιπόλαιοι  Είναι απαράδεκτο, εφόσον αρνείται, να καταδικάζουμε. Πρέπει να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας».

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτυρίες για το κλάδεμα δένδρων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως

    Αντιδράσεις ξεσήκωσαν οι εργασίες κλαδέματος που έγιναν από τα...

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    ΠΑΤΡΑ – ΡΕΤΡΟ: Το επεισόδιο στο εργοστάσιο Σαλτέλ στις 7 Μαίου 1900

    Ένα περιστατικό συμπλοκής μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή της Πάτρας...

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Σε ποιους επιστρέφει χρήματα από τα χρέη τους και τις δεσμεύσεις λογαριασμών

    Σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων προχωρά ο Δήμος Πατρέων για...