Ενεργοποιείται από σήμερα η πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων των αγαθών

    Ημερομηνία:

    Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το κοινό και τις επιχειρήσεις ότι από σήμερα, Δευτέρα 04/04/2022, ενεργοποιείται η πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων των αγαθών που περιλαμβάνονται στην υπό στοιχεία 1368/04-04-2022 (ΦΕΚ Β’ 1549) Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων».

    Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων από τους υπόχρεους γίνεται μέσω της διεύθυνσης https://supplies.businessportal.gr ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ( http://www.mindev.gov.gr ), στην οποία μπορούν να επιλέξουν τον σύνδεσμο: «Δήλωση Αποθεμάτων».

    Τα στοιχεία αποθεμάτων μπορούν να δηλώνονται από τους υπόχρεους έως και την Τετάρτη 06/04/2022, και στη συνέχεια τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε (5) εργάσιμες ημέρες σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ Απὸ τὸν Ἀντιπεριφερειάρχη Ἀχαΐας καὶ ἐπὶ κεφαλῆς τῶν Ἐκδόσεων...

    Πάτρα: Το ευχαριστήριο του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη...

    Πάτρα: Σεμινάριο για φορείς του Τουρισμού (Φωτο)

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από φορείς του τουρισμού πραγματοποιήθηκε την...

    Πάτρα: Παναναπηρική συγκέντρωση από τοπικούς φορείς

    Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ) καλεί...