Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και σήμερα το μεσημέρι για την αδελφή της

    Ημερομηνία:

    Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δε νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά την Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό παιδί στον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος χορηγήθηκε η ουσία στην Τζωρτζίνα» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    ICECAP

    «Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, το παιδί που με έκανε θεία και όλη τη χαρά που σου δίνει ένα παιδί που μεγαλώνει, ήταν κομμάτι του εαυτού μου. Να πειράξω εγώ την Τζωρτζίνα; Δεν την πείραξα ποτέ. Εγώ τους έλεγα αφήστε το παιδί να κάνει ό,τι θέλει» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με όσα ακούγονται για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τρίτο πρόσωπο, τα οποία, σύμφωνα με την παρουσιάστρια της εκπομπής, εμπλέκουν και την ίδια.

    «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για το θέμα της κακοποίησης. Γνωρίζουμε τη Ρούλα και αυτό που είδαμε. Δεν το ξανασυζητήσαμε κιόλας γιατί είναι άλλα τα στοιχεία που προκύπτουν και δώσαμε βάση» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της τον ξυλοδαρμό της 33χρονης από άνδρες της αστυνομίας, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Οργανωμένο έγκλημα!!! Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας!!!

    Των Ιωάννη Ταπεινού και Αθανασίου Αθανασόπουλου - Τομέας Προστασίας...

    Τυρί και μέλι: Τι κρύβεται πίσω από τον πιο νόστιμο συνδυασμό

    Είναι απορίας άξιο το πώς ένα τόσο γλυκό συστατικό,...

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν σε πολυκατοικία στου Ψάχου και… θα έκλεβαν

    Αναστάτωση σε πολυκατοικία στην οδό Ορφέως, στην Πάτρα. Σύμφωνα με...

    ΤΡΙΠΟΛΗ: Αγριο ξύλο σε οδηγό λεωφορείου – Πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ – ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

      Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο...