Στην Λισσαβώνα ο Α. Κατσανιώτης μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    Ημερομηνία:

    Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλική Δημοκρατία πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας Marcelo Rebelo de Sousa. 

    Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λισσαβώνας  Carlos Moedas και Υπουργό Επικρατείας και Προεδρίας της Πορτογαλικής Κυβέρνησης Mariana Vieira da Silva στην πρωθυπουργική κατοικία.

    Παράλληλα Υφυπουργός Εξωτερικών συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας Marcelο Rebelo de Sousa και τον Δήμαρχο Carlos Moedas, με τραμ στο ιστορικό κέντρο της Λισσαβώνας, στη συλλογή «Távora Sequeira Pinto» στο Μουσείο της Ανατολής και την περιοχή Chelas, η οποία αναμορφώθηκε τις τρεις τελευταίες δεκαετίες και προσφέρει κοινωνική στέγαση για τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγραφα: Άνοιξε στα δύο δρόμος λόγω της κακοκαιρίας– Καταστράφηκε ιστορικός νερόμυλος του 1820

    Εικόνες εκτεταμένης καταστροφής άφησε πίσω της η πρόσφατη κακοκαιρία στα Άγραφα, προκαλώντας τεράστιες ζημιές...