Πάτρα: Μυστήριο με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου – Τι αποκαλύπτει έγγραφο του νοσοκομείου Ρίου

    Ημερομηνία:

    Σε θρίλερ εξελίσσεται και ο θάνατος της Ευγενίας Κούτρα, της ιδιοκτήτριας της μονοκατοικίας όπου διέμεναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με έγγραφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου «Παναγία Η Βοήθεια» που αποκαλύπτει το protothema.gr, τη σύντομη νοσηλεία της 69χρονης το 2020, που είχε τελικά μοιραία έκβαση, σκεπάζει σκοτεινό πέπλο.

    koytra1
    koytra2

     

    Η εισαγωγή της άτυχης γυναίκας στηΒ πτέρυγα της Παθολογικής κλινικής έγινε λόγω «εμπύρετης κατάστασης».

    Ωστόσο, από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 που εισήχθη στο νοσοκομείο μέχρι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 που κατέληξε, ουδέν ιατρικό συμπέρασμα καταγράφηκε σχετικά με τι προκαλούσε τον υψηλό πυρετό. Μάλιστα, η επιδημία κορωνοϊού παρότι βρισκόταν σε ύφεση, περιέπλεκε την εικόνα της ασθενούς, η οποία είχε υποβληθεί σε έλεγχο για λοίμωξη covid-19 με αρνητικό αποτέλεσμα.

    Έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας με «πυρετό άλλης και άγνωστης αιτιολογίας» όπως αναφέρεται στο ιατρικό έγγραφο του νοσοκομείου, η Ευγενία Κούτρα κατέληξε.

    Στο έγγραφο δεν αναφέρεται κάποιο άλλο στοιχείο για την κατάσταση της υγείας της, για την οποία αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χορεύει πάνω σε σκάφος στην Κρήτη

    Οικογενειακές στιγμές στην Κρήτη περνάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σταρ του NBA...

    Θανατηφόρο τροχαίο: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεωφόρο Θησέως...

    O Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης – Δείτε βίντεο από το δείπνο στον Λευκό Οίκο

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως παρουσίασε στον...