Εκτελέσεις αμάχων στην Ουκρανία: Τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για τα πτώματα στους δρόμους της Μπούτσα

    Ημερομηνία:

    Καθώς ο ρωσικός στρατός υποχωρεί και οι ουκρανικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν περιοχές που βρέθηκαν επί μέρες υπό τον έλεγχο των Ρώσων, αρχίζει να αποκαλύπτεται το εύρος της φρίκης αυτού του πολέμου που βρίσκεται στην 40η μέρα του.

    Οι αποκαλύψεις των φωτορεπόρτερ που μπήκαν στην πόλη Μπούτσα των 37.οοο κατοίκων, ένα προάστιο του Κιέβου, που από τις 27 Φεβρουαρίου είχε καταληφθεί από τους Ρώσους είναι συγκλονιστικές.

    Ο διεθνής Τύπος κάλυψε την “σφαγή των αμάχων” με δυνατά πρωτοσέλιδα. Η Βαρβαρότητα είναι ο τίτλος της εφημερίδας Liberation.

    Εκτελέσεις αμάχων στην Ουκρανία: Τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για τα πτώματα στους δρόμους της Μπούτσα
    “Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ” – O τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής Libération.

    Η βρετανική εφημερίδα Guardian: “Φρίκη στην Μπούτσα: Η Ρωσία κατηγορείται για βασανιστήρια και σφαγές”

    GUARDIAN BUCHA
    Guardian: “Φρίκη στην Μπούτσα: Η Ρωσία κατηγορείται για βασανιστήρια και σφαγές”

    Στο πρωτοσέλιδο της βρετανικής Daily Mirror: “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” – “Οι τελευταίες φρικαλεότητες του Πούτιν”

    ICECAP
    DAILY MIRROR BUCHA
    Daily Mirror: “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” – “Οι τελευταίες φρικαλεότητες του Πούτιν”

    Daily Mail: “Ο λεκές του Πούτιν στην ανθρωπότητα” – “Η Ρωσία κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου, καθώς υποχωρούν οι Ρώσοι, εκτελέσεις, βιασμοί και ομαδικοί τάφοι θυμίζουν τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου”

    DAILY MAIL BUCHA
    Daily Mail: “Ο λεκές του Πούτιν στην ανθρωπότητα” – “Η Ρωσία κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου, καθώς υποχωρούν οι Ρώσοι, εκτελέσεις, βιασμοί και ομαδικοί τάφοι θυμίζουν τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου”

    Η οικονομική εφημερίδα Financial Times κάνει πρώτο θέμα τις αποκαλύψεις από την Μπούτσα με τίτλο: “Η ΕΕ ετοιμάζει νέες κυρώσεις στη Ρωσία καθώς αυξάνονται τα στοιχεία για εγκλήματα πολέμου”

    FT BUCHA
    Οι Financial Times κάνουν πρώτο θέμα τις αποκαλύψεις από την Μπούτσα με τίτλο: “Η ΕΕ ετοιμάζει νέες κυρώσεις στη Ρωσία καθώς αυξάνονται τα στοιχεία για εγκλήματα πολέμου”

    Η αμερικανική εφημερίδα New York Times μεταδίδει μια είδηση που επιβεβαιώνει την φρίκη: “Ένας ιατροδικαστής στην Μπούτσα της Ουκρανίας είχε κανονίσει να πάει ένας χειριστής εκσκαφέας να σκάψει έναν ομαδικό τάφο στην αυλή μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας. Χωρίς ρεύμα για ψύξη, το νεκροτομείο είχε γίνει ανυπόφορο. “Ήταν φρίκη”.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Axios: Τι είπε ο Ζελένσκι στον Τραμπ στο περιβόητο τετ α τετ τους, στην κηδεία του Φραγκίσκου

    Την πάγια θέση που εκφράζει εδώ και καιρό, πως...

    ΠΑΤΡΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Καστριτσίου

    Την Παρασκευή 2 Μαΐου (10:00 π.μ.-12:30 μ.μ.) οργανώνεται εθελοντική...

    Oι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αχαΐας στην Αθήνα

    Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρουσίασε την αναβάθμιση της Εφεδρείας...

    Σύγκρουση Άδωνι με Ζωή στη Βουλή για εσώρουχα, παντελόνια και φούστες

    Σύγκρουση για παντελόνια και φούστες είχαν στην Ολομέλεια της...