ΠΑΤΡΑ: «Η Πισπιρίγκου έχει συγκεκριμένη διαταραχή αλλά δεν είναι άρρωστη» λέει ο Σούρας

    Ημερομηνία:

    Ξεκάθαρος ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, τονίζει πως η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, δεν είναι άρρωστη.

    «Όταν τα φώτα σβήνουν και φεύγουν οι κάμερες μένει η αλήθεια της ζωής. Τελείωσαν οι υπερβολές και οι υπερεκθέσεις. Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη. Όλη η πορεία έδειξε κάτι απλό. Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές που η οικογένεια τις βλέπει από μικρή ηλικία. Όταν η διαταραχή αυτή εξελιχθεί δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Γίνεσαι βίαιος, χωρίς συναισθήματα. Είναι διαταραχή, αλλά όχι αρρώστια, δεν παίρνει από φάρμακα, δεν αντιμετωπίζεται», εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

    «Προς το σύζυγο η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εμμονή. Υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει 3 παιδιά και κάνει μαραθώνιο γυρνώντας όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας καταργώντας τη σιωπή; Αυτή η γυναίκα έχει συγκεκριμένη διαταραχή, τα ναρκισσιστικά στοιχεία της φαίνονται, αλλά το χειρότερο είναι ότι δε σεβάστηκε τα 3 παιδιά της, τον χαμό τους», τόνισε ο κ. Σούρας.

    «Στο πώς κατόρθωσε να βρει την κεταμίνη, το πιο απλό θα ήταν στην Ομόνοια, ή στο διαδίκτυο. Τα νοσοκομεία δεν έχουν κεταμίνη, τα περισσότερα. Η κεταμίνη είναι για χειρουργεία, εντατικές, είναι συγκεκριμένες οι χρήσεις της. Είναι δυνατόν ποτέ γιατρός να δώσει 6ml κεταμίνη σε ένα παιδί; Πάμε να ανατρέψουμε την κοινή λογική; Απορώ πώς υπάρχει τέτοια υπερασπιστική γραμμή», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Σούρας.

    Στην ίδια εκπομπή ο διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, Γιάννης Πρασσάς μιλώντας για την κεταμίνη,εξήγησε ότι «Η κεταμίνη είναι μια ψυχοτρόπος ουσία, σε μικρές ποσότητες, χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική σαν αναισθητικό. Σε μεγάλη δόση είναι επικίνδυνη».

    «Τα 6ml είναι μια μεγάλη ποσότητα, κανείς γιατρός δε θα τη συνταγογραφούσε σε ένα μικρό παιδί. Ακόμα και σαν αναισθητικό δε φτάνει σε τέτοιες ποσότητες», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρτυρία – Σοκ για την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ντα το μωρό» – Κακοποίηση παιδιού καταγγέλλει μητέρα

    Η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου έχει ανοίξει τον ασκό...

    Πάτρα: Ο Θανάσης Μούλιας εξελέγη επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας

    Εγραψε ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος: Εκλογή κ. Αθανάσιου...

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης αύριο Τετάρτη

    Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη...