Πάτρα: “Όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω” είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη

    Ημερομηνία:

    “Η κόρη μου είναι αθώα”, επανάλαβε σήμερα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Η γιαγιά των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

    Εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα για την ουσία κεταμίνη και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε “ιατρικό λάθος”. Απέφυγε να απαντήσει ευθέως για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, τόνισε, όμως ότι όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει και αποκάλυψε τι είπε ο πατέρας στην εν διαστάσει σύζυγό του, μετά τη σύλληψή της.

    Ερωτηθείσα εάν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί η κόρη της, η κυρία Ελένη είπε: “Όχι καθόλου δεν το περίμενα δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα με τα μάτια μιλήσαμε. Είναι αθώο. Δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι αθώο, θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή”.

    Φλίγκος

    Σε ερώτηση για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, η ίδια εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η κόρη της δεν έχει καμία σχέση. “Ποτέ”, είπε όταν ρωτήθηκε εάν γνώριζαν οικογενειακώς την κεταμίνη και συμπλήρωσε: “Και η Ρούλα όταν το πρώτο άκουσε πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν την συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία”.

    “Είναι κάποιο ιατρικό λάθος” η χορήγηση της ουσίας που σκότωσε την Τζωρτζίνα, εκτίμησε στη συνέχεια και υποστήριξε ότι “υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο, παιδοχειρουργικό, αυτή η ουσία. Φυλάσσεται πολύ καλά, πρέπει να έχεις κλειδί… Καταγράφονται οι ποσότητες…”. “Μπορούμε να την βρούμε, μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;”, ρώτησε.

    Σημειώνεται ότι χθες ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” Μανώλης Παπασάββας αποσαφήνισε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα κατά το διάστημα της νοσηλείας της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτό το κανάλι θα βλέπουμε τον Πατρινό δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη που έφυγε από τον Antenna

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9/

    ΠΑΤΡΑ: Παππούς… άρχισε να χαϊδεύει 8χρονη

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της...

    Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός ξεκινά τις διαδικασίες για την διαδοχή του

    Εκτενέστατη ανακοίνωση εξέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός της Ιερά Μονής της Αγίας Αικατερίνης...

    ΠΑΤΡΑ: Πώς άρπαξαν 10000 ευρώ και κοσμήματα

    Μια ακόμη τηλεφωνική απάτη σημειώθηκε στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες,...