Survivor: Οι… φωτιές που έβαλε ο Εμμανουήλ, η «μπλε» επικοινωνία και η τελική απόφαση του Τάκη

    Ημερομηνία:

    Το έπαθλο επικοινωνίας κατάφεραν να κατακτήσουν μετά από καιρό οι Μαχητές και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν μηνύματα των αγαπημένων τους, με το βίντεο της κόρης του Τάκη Καραγκούνια να ξεχωρίζει λόγω της συγκινησιακής φόρτισης του μισθοφόρου μετά την απώλεια του πατέρα του και την απόφαση του να παραμείνει στο Survivor για να συνεχίσει να μάχεται για τον «ιερό» σκοπό του.

    Το κλίμα στους μπλε ήταν βαρύ μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, με όλη την ομάδα να συμπάσχει για την απώλεια του συμπαίκτη τους.

    Τα δικά του προβλήματα είχε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος βρήκε στην Βρισηίδα Ανδριώτου έναν άνθρωπο να τους ανοίξει την καρδιά του. Ο make up artist μίλησε στη συμπαίκτρια του και συνυποψήφια του στον τάκο για το μπούλινγκ που έχει φάει με το μοντέλο να δείχνει πως συμπάσχει.

    Την επόμενη ημέρα οι κόκκινοι σχολίαζαν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο με τον τσακωμό του Μαρτίκα με τον Εμμανουήλ και την ατάκα του make up artist ότι ο κόσμος βαρέθηκε τον φαρμακοποιό. Η Ναυσικά έβγαλε το «καπέλο» στον Εμμανουήλ που κατάφερε να πάρει τη δόξα από τον El Professor και να γίνει αυτός που καταφέρνει να μιλήσει περισσότερο στο φετινό Survivor.

    Με τα όσα έγιναν στο συμβούλιο ασχολήθηκαν και οι μπλε, ωστόσο το κλίμα διαταράχθηκε ξανά με τους Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ανεβάζουν τους τόνους αγγίζοντας μάλιστα ευαίσθητα ζητήματα, όπως την ιστορία της μητέρας του make up artist  και το θάνατο του πατέρα του Τάκη. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

    Από την άλλη οι «κολλητές» Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδόπούλου απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους και αφού αναφέρθηκαν στη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα του Τάκη στη συνέχεια έδειξαν να είναι συμβιβασμένες με την υποψηφιότητα τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλησιάζουν και φέτος η Black Friday και η Cyber Monday

    Πλησιάζουν και φέτος η Black Friday και η Cyber...

    Πτολεμαΐδα: Συγκίνηση προκαλεί 90χρονη – Χαρίζει το οικόπεδο για να χτιστεί νηπιαγωγείο

    Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η κίνηση στην οποία προέβη μία...

    Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 8χρονης που βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της κατασκήνωσης

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την...

    Ο πρόσφατος προπηλακισμός του μουφτή Κομοτηνής στην Ξάνθη, οι επιδιώξεις της Τουρκίας και οι κινήσεις της Αθήνας

    Ο προπηλακισμός στην Ξάνθη, από ακραία στοιχεία της μειονότητας, του...
    Best Shop