ΠΑΤΡΑ: Πτώση στα… σχολικά κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Πτωτική είναι η διασπορά που υπάρχει στα κρούσματα των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας και της Αχαΐας το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα επίσημα στοιχεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Με βάση πάντα τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν μέσα από τα self τεστ που γίνονται ο αριθμός των κρουσμάτων στις σχολικές κοινότητες της Πάτρας και της Αχαΐας, δεν ξεπέρασε στο σύνολο του την περασμένη εβδομάδα τους 800 μαθητές.

    Όμως, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί κύκλοι που τονίζουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτά που εμφανίζουν τα επίσημα στοιχεία, κυρίως σε ότι αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά.

    Η αιτία για αυτό έχει να κάνει με τα self τεστ. Υπάρχουν πλέον έντονες υποψίες ότι αρκετοί από τους γονείς έχουν σταματήσει να κάνουν αυτή την διαδικασία στα παιδιά τους, πολλά από τα οποία αντιδρούν και μόνο στη θέα της μπατονέτας και έτσι δηλώνουν απλώς ψευδώς αρνητικά, χωρίς να έχουν κάνει το τεστ.

    Αποτέλεσμα να σημειώνεται διασπορά αφού η μεταδοτικότητα της Όμικρον -2 είναι αυξημένη. Αρκετά μάλιστα από τα νήπια και τα μικρά παιδιά του δημοτικού «καρφώνουν» με την αθωότητα που τα διακρίνει τους γονείς τους, λέγοντας στο σχολικό τους περιβάλλον ότι έχουν να κάνουν καιρό αυτά τα τεστ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη 14χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ανήλικου στην Αμαλιάδα

    Ο κατηγορούμενος απέσπασε τμηματικά από 12χρονο με την απειλή...

    Ν.Δ.: Οι νέοι αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού-Ο Ιωάννης Δαρδαμάνης στην Δυτική Ελλάδα

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Με απόφαση του...

    Συνελήφθη 13χρονος για σωματική βλάβη σε βάρος 12χρονου

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του...

    Επεισόδια στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Ματ έριξαν αγρότες στο γκρεμό – Επεσαν χημικά – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

    Τελευταία ενημέρωση: Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα όταν οι αγρότες που έχουν...