Στους δικαστικούς λειτουργούς αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός της κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου. Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα. Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.
Το τάμπλετ έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο. Αν ισχύει το δεύτερο βέβαια, αποτελεί ερώτημα το γεγονός πώς ένα παιδί που για 9 μήνες δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει τάμπλετ -λόγω της εγκεφαλοπάειας- θεωρήθηκε ότι είχε αυτό ως «αγαπημένο αντικείμενο». Οι ειδικοί θα ψάξουν να βρουν ενδεχόμενα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναζητήσεις ή/και επαφές της και αν υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαδρομή της κεταμίνης.
Επίσης, αναμένεται το πόρισμα από την άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου καθώς υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι εντοπίστηκαν οκτώ κινητά.
Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου διαμήνυσε τις προηγούμενες ημέρες μέσω του δικηγόρου της πως «δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας».
Το ίδιο έσπευσε να υποστηρίξει και η αδελφή της Δήμητρα η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι η Τζωρτζίνα έβλεπε κινούμενα σχέδια στην ηλεκτρονική συσκευή.