Την Κυριακή η πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ερυμάνθου

    Ημερομηνία:

    Πολιτική Εκδήλωση στο Δήμο Ερυμάνθου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή των Βαΐων στις 11:30 το πρωί στο «ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ» που βρίσκεται στη διασταύρωση Κουρλαμπά.

    Οπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας, την εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρεάς Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

    Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα τιμηθούν η οικογένεια του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού Στελέχους της Παράταξης στην ευρύτερη περιοχή Κώστα Τομαρά και ο ιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.

    Θα παρευρεθούν πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Παραγωγικών Τάξεων , Στελέχη , Μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

    Το σαββατοκύριακο κλιμάκιο Στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη συνέχισαν τις καθημερινές επισκέψεις σε Κοινότητες του Δήμου Ερυμάνθου όπου συναντώνται με Στελέχη και Μέληπροετοιμάζοντας την Εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής. Η είσοδος για την Εκδήλωση θα είναι σε όλους ελεύθερη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είχα στο νου μου να κάνω παιδί, δεν μου χτύπησε ποτέ το βιολογικό καμπανάκι της μητέρας»

    Η Βίκυ Κουλιανού ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (14/5) στην...

    Ευρώπη: Πώς μπορούν να προστατευθούν τα παιδιά από τον εθισμό στις οθόνες;

    Προβληματισμό δημιουργεί στην Ευρώπη η υπερβολική χρήση κινητών, tablet, υπολογιστών,...

    Η στιγμή που δολοφονείται η 23χρονη influencer ενώ κάνει live στο TikTok

    Η influencer Βαλέρια Μαρκές έπεσε θύμα δολοφονίας στην πολιτεία...

    Κοινωνικός τουρισμός: Μέχρι Πέμπτη οι αιτήσεις για 300.000 vouchers της ΔΥΠΑ

    Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού...