«Μπλόκο» της Ελληνικής Αστυνομίας στους χούλιγκανς της Μαρσέιγ

    Ημερομηνία:

    Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατέθεσε εγγράφως αίτημα στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Μαρσέιγ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (14/4/2022). Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης « UEFA Europa Conference League », είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών, τόσο περιμετρικά του γηπέδου, όσο και στην πόλη της Μασσαλίας, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα του επαναληπτικού ποδοσφαιρικού αγώνα.

    Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων της Μαρσέιγ έχει εφαρμοστεί και κατά το παρελθόν και σε άλλους διεθνείς εκτός έδρας αγώνες της γαλλικής ομάδας.

    Επικοινωνία για το ίδιο θέμα είχε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με τον γενικό γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Giorgio Marchetti . Στην παρέμβασή του ο Υπουργός ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και την προστασία της κοινωνικοοικοικονομικής ζωής στη Θεσσαλονίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν άλλαξε τίποτα μετά το έμφραγμα, γιατί δεν έπαθε ζημιά η καρδιά µου

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει μάθει να λέει...

    Σαρακοστή 2026: Σε ποια θαλασσινά ανεβαίνουν οι τιμές

    Καθώς η Σαρακοστή του 2026 προχωρά και οι καταναλωτές...

    Δημοτικά τέλη: Πώς επιβαρύνουν τα νοικοκυριά και οι νέοι συντελεστές στους λογαριασμούς

    Σε πολλές περιοχές της χώρας, οι πολίτες διαπιστώνουν ότι οι...

    Εγκαίνια Έκθεσης Παραδοσιακών Φορεσιών του Νίκου Πλακίδα και Τιμητική Βράβευση του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή στην Πάτρα

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, το Εργαστήριο...