Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την επίθεση στο Μεταγωγών: Εγκληματική και δολοφονική ενέργεια

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ στο Τμήμα Μεταγωγών & Δικαστηρίων Πατρών αναφέρει τα εξής:

    ‘Χθες 11 Απριλίου 2022 και ώρα 04:20 εκδηλώθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων με επτά (7) βόμβες μολότοφ στο Τμήμα Μεταγωγών και Δικαστηρίων Πατρών.

    Οι Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία την συγκεκριμένη στιγμή στην εν λόγω υπηρεσία, αντέδρασαν άμεσα με αποτέλεσμα να περιοριστούν τα αποτελέσματα της επίθεσης μόνο σε υλικές ζημιές σε δύο υπηρεσιακά οχήματα και να μην τραυματιστεί κανείς.

    Η Ένωσή μας καταδικάζει αυτή την πράξη βίας ως εγκληματική, δολοφονική ενέργεια σε βάρος μιας υπηρεσίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί κρατουμένους και ελλοχεύει ο κίνδυνος πέρα από τον τραυματισμό των Συναδέλφων μας και τον τραυματισμό πολιτών ή και κρατούμενων. Αναμένουμε την καταδίκη από τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής αλλά και τον εντοπισμό των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία από την Ελληνική Δικαιοσύνη.”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εβαλε με βία το κεφάλι της γυναίκα του στον φούρνο της κουζίνας και απειλούσε ότι θα την κάψει

    Σε εφιάλτη είχε μετατραπεί η καθημερινότητα για μια μητέρα...

    Πάτρα: Η αείμνηστη γερόντισσα που χάρισε το ασθενοφόρο και οι διαμαρτυρίες στο ΕΚΑΒ

    Τον Νοέμβριο του 2023 μια γερόντισσα συμπολίτης μας από...

    Πάτρα – φωτό: Ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού

    Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός...

    Πάτρα: Γενική συνέλευση εκπαιδευτικών

    Γενική Συνέλευση 30 Οκτωβρίου 2025 6:30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας Σας...