Μπριζίτ Μπαρντό: “Ο Μακρόν είναι πρόεδρος της ντεκαντάνς (παρακμής)”

    Ημερομηνία:

    Θέση στις γαλλικές εκλογές παίρνει η αγαπημένη των Γάλλων, Μπριζίτ Μπαρντό, καθώς φουντώνει η προεκλογική εκστρατεία ενόψει του δεύτερου γύρου.

    Η Μπε Μπε καταγγέλλει τον Εμανουέλ Μακρόν ως “πρόεδρο της παρακμής”. Σε μια ανοιχτή επιστολή, η ηθοποιός που ζει αποτραβηγμένη στη νότια Γαλλία και έχει αφοσιωθεί στον αγώνα της για την προστασία των ζώων, έχει στο παρελθόν εγκωμιάσει τη Μαρίν Λε Πεν.

    Τώρα κατηγορεί τον Εμανουέλ Μακρόν ως τον “πρόεδρο της παρακμής”, ένοχο στα μάτια της ότι οδήγησε τη Γαλλία σε “αβυσσαλέο χρέος”.

    Η Μπαρντό που είναι πρόεδρος ιδρύματος για την προστασία των ζώων καταγγέλλει και τις “άκομψες συμφωνίες” που έκανε σύμφωνα με την ίδια ο αρχηγός του κράτους με τους κυνηγούς.

    “Αφού εξοργίζεις τους Γάλλους, θα πρέπει να σε ξεπληρώσουν στο εκατονταπλάσιο”, καταλήγει στην επιστολή της η Μπριζίτ Μπαρντό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιτωλοακαρνανία: Το έθιμο της βαρκαρόλας φώτισε τον ουρανό του Μύτικα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το έθιμο της βαρκαρόλας...

    Φοιτητική Στέγη: Αναζητούν συγκάτοικο οι φοιτητές, λόγω ακρίβειας ενοικίων

    Σπαζοκεφαλιά η εύρεση φοιτητικής στέγης, μονόδρομος για πολλούς η συγκατοίκηση, αφού...

    ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 29 Αυγούστου

    Συνολικά 2.443.990.550,71 ευρώ θα καταβληθούν σε 4.322.897 δικαιούχους από τις 25 έως...

    Μαύρο Φεγγάρι σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου – Η σπάνια νύχτα του απόλυτου σκοταδιού

    Σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου ο ουρανός θα βυθιστεί στο...