ΠΑΤΡΑ: ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ 4 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τους έστειλαν φακέλους… με μία σφαίρα!

    Ημερομηνία:

    Τέσσερις φάκελοι με περιεχόμενο από μια σφαίρα και παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης της Πάτρας, έχουν σημάνει συναγερμό στην τοπική Αστυνομία και ενδεχομένως θα απασχολήσουν και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γνωμης», οι τρεις φάκελοι, δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, αλλά φαίνεται ότι κάποιες είχε τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης, ειδική αποστολή να τα αφήσει στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.
    Οι φάκελοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες, μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.
    Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες.
    Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών-αγνώστων», που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίας να υποκύψουν στις πιέσεις που θα τους ασκήσουν.
    Μετά την ανησυχητική αυτή εξέλιξη, «ανακατεύονται» και πάλι τα αρχεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., όπου συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα τα οποία έχουν «παρελθόν» στο χώρο, χωρίς να έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχουν δημιουργηθεί νέες ομάδες δράσης.
    Από τους ιδιοκτήτες των 4 καταστημάτων,   έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στις περιοχές αυτές, ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στη άκρη του νήματος για την σοβαρή αυτή υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    iPhone 17: Ρεκόρ πωλήσεων για την Apple – 14% πάνω από το iPhone 16

    Η Apple Inc. βλέπει τη νέα σειρά iPhone 17 να ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμικό ρυθμό,...

    Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα της Κίνας στο Ντουμπάι – Πόσο κοστίζουν

    Σε μια πόλη που δεν είναι άγνωστη στα εντυπωσιακά...

    Πλειστηριασμοί και σε ακίνητο του αδελφού πρώην υπουργού στην Πελοπόννησο – φωτό

    Οι μετοχές μελών της οικογένειας Τατούλη στο «Παλλάδιον Κέντρο Αποκατάστασης και...

    Τι είναι ο “έξυπνος ύπνος” – Το κλειδί για καλύτερη διάθεση και γερή καρδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4/