Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» στην κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

    Ημερομηνία:

    Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου καταθέτει στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

    Η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό και περιέγραψε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

    Κι αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

    «Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές.

    Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

    Ακόμη η μάρτυρες ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της» περιέγραψε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο την παρακολουθεί με προσοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ (ΣΥΝ/ΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) ΕΤΩΝ 65 Κηδεύουμε το Σάββατο...

    Υβριδική απειλή το μεταναστευτικό – Ο ρόλος της Τουρκίας στη Λιβύη και η μεταστροφή Χαφτάρ

    Υβριδικού χαρακτήρα απειλή για την Ελλάδα χαρακτηρίζει την εργαλειοποίηση...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Μην κολυμπάτε σε αυτές τις περιοχές – Υπάρχει μικροβιακό φορτίο

    Σημαντική ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας...

    ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑΣ: “ Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και μιλήστε για την ταμπακιέρα.”

    Απάντηση στην  ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και σε...