ΡΟΥΛΑ: Ζητά άδεια από τη φυλακή για να κάνει Πάσχα με τα παιδιά της στο μνήμα

    Ημερομηνία:

    Για τις ώρες που ζει στη φυλακή μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα περάσει το πρώτο Πάσχα της στον Κορυδαλλό όπως όλα δείχνουν, προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

    Όπως είπε μιλώντας στο Star, «έχω σταματήσει να κάνω σχέδια. Εύχομαι και ελπίζω να το αποδείξω σύντομα και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Αυτό όμως που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε».

    Για ακόμα μία φορά, είπε ότι «δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, ό,τι λένε είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα για αυτό και παρακαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά…».

    Για τις ώρες που περνάει μέσα στη φυλακή, η ίδια συμπλήρωσε:

    «Βγαίνω κάποιες ώρες, αυτό είναι όλο. Προσπαθώ να βρω ανθρώπους να με βοηθήσουν και η σκέψη μου είναι στα παιδιά μου, πουθενά αλλού».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ εντείνει τον εμπορικό πόλεμο – Σε ισχύ από 1η Αυγούστου δασμοί 30% σε ΕΕ και Μεξικό

    Την επιβολή νέων δασμών 30% σε προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Μεξικό,...

    Έφη Θώδη: «Ήταν ψυχανώμαλος, με κακοποιούσε μέχρι που τον έδιωξα»

    Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Έφη Θώδη, σε συνέντευξη που...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 50χρονο

    Αύριο το τελευταίο αντίο στον 50χρονο Πίνδαρο Μεσμπούρη που...

    Συγκίνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Δόθηκε το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου στη Θύρα 40 του γηπέδου της ΑΕΚ

    Το πρωί του Σαββάτου (12/7) τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο...