Το Κάστρο της Πάτρας την άνοιξη προσφέρεται για περιηγήσεις και ξεναγήσεις!

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα ομορφότερα μέρη για να επισκεφθεί κανείς αυτήν την περίοδο στην Πάτρα, είναι το Κάστρο, στην Άνω πόλη.

    Η άνοιξη και η φύση που ανθίζει δίνει μια άλλη αισθητική σε αυτό το μνημείο της Πάτρας που προσφέρεται για εξερεύνηση και ξενάγηση όχι μόνο για τους επισκέπτες της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά και για τους Πατρινούς.

    Το άρωμα των λουλουδιών, το πράσινο που έχει φουντώσει και η θέα προς τον Πατραϊκό και την πόλη, με τον ουρανό να είναι ανοικτός, γαλάζιος και ξάστερος είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που θαυμάζει ο επισκέπτης  αυτή την εποχή πηγαίνοντας στο Κάστρο.

    Μαζί φυσικά με την ιδιαιτερότητα του μνημείου, την αρχιτεκτονική του και την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό.

    Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι αυτή την εποχή ανεβαίνουν στο Κάστρο της Πάτρας αρκετοί Πατρινοί, οικογένειες με παιδιά, κάνοντας μια βόλτα στην Άνω πόλη και βλέποντας το μνημείο από κοντά.

    Είναι ευκαιρία ο καθένας από εμάς να γνωρίσουμε την πόλη μας καλύτερα και γιατί όχι να γίνουμε τουρίστες στην πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε. Η Πάτρα προσφέρεται για αστικές περιηγήσεις και εκεί θα πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια για την τουριστική της ανάδειξη.

    φωτο-vaggelis.stamφωτο-vaggelis.stam

    φωτο-_hercules_papadopoulos_φωτο-_hercules_papadopoulos_

    φωτο-goldex_photosφωτο-goldex_photos

    φωτο-lefteris_avramidisφωτο-lefteris_avramidis

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατήρ Ερμόλαος Μασσαράς: Ο Άγιος Ποιμένας της Αγίας Σοφίας Πατρών

    Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας αθόρυβα,...

    Το 22Ο Ακτινολογικό Συνέδριο Νοτιοδυτικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

    Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 10 και την Κυριακή...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: 6000 σελίδες τα στοιχεία της έρευνας

    Ενα υπόμνημα και 5 κούτες με έγγραφα (πρακτικά διοικητικών...

    ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της για τη μαγειρική στο Discover

    Υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της στο Discover Το βιβλιοπωλείο Discover...