ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε τα σημερινά κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από τον νέο κοροναϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 17 Απριλίου 2022 (ώρα 09:00).

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.673. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.238.169 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες.

    Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 115 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 120.150(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 313 (66.8% άνδρες).
    Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 217 (ημερήσια μεταβολή -11.79%).

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 50, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.588 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Στην Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν 182 νέα κρούσματα. Συγκεκριμένα 85 στην Αχαΐα, 65 στην Αιτωλοακαρνανία και 32 στην Ηλεία.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απόκτηση ευρωπαϊκού τίτλου “eTwinning School” από το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

    Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου απέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο “eTwinning School”,...

    Δυτ. Ελλάδα: 45χρονος χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την 51χρονη σύντροφό του

    Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε χθες στις αστυνομικές...

    Ένας Αιγιώτης ανέλαβε να οδηγήσει τον Ηρακλή στη Super League

    Ο Αιγιώτης τεχνικός Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του...

    Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα

    Μέ λαμπρότητα ἑορτάστηκε ἡ μνήμη τῶν Ἁγίων Μαρτύρων Γυναικῶν...