ΕΞΕΛΙΞΗ: Η Ρούλα δεν δίνει τους κωδικούς του mail της

    Ημερομηνία:

    Όπως μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη, από την 33χρονη ζητήθηκαν οι κωδικοί του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου (mail), ώστε να μπορέσει να προχωρήσει γρήγορα και απρόσκοπτα η έρευνα σχετικά με τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της κατηγορούμενης και την πορεία της κεταμίνης. Ωστόσο, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε μία κίνηση που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά, αφού αρνήθηκε να δώσει τους κωδικούς της και άρα να επιτρέψει στους αστυνομικούς την πρόσβαση στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία.

    “Αφου δε φοβάται τίποτα και δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δε βοηθά το έργο των Αρχών;”, ήταν το σχόλιο υψηλόβαθμων στελεχών της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τον Alpha.

    ICECAP

    Το γεγονός ότι τα εξειδικευμένα στελέχη του ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έχουν στα χέρια τους τους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και άρα πρόσβαση στην αλληλογραφία) δεν είναι κάτι που μπλοκάρει την πορεία των ερευνών.

    Όμως είναι ένα εμπόδιο που θα την καθυστερήσει αρκετά, ενώ παράλληλα είναι αποτελεί και σημάδι από την πλευρά της Πισπιρίγκου, το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς μεταφράζεται ως φόβος, για στοιχεία που πιθανόν βρεθούν εκεί, στοιχεία που “την καίνε”, αφού μπορεί να μαρτυρούν τον τρόπο και τον χρόνο που προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης για τον καιρό στην Πάτρα και στην Αχαΐα

    Περίοδος αστάθειας και φυσιολογικών θερμοκρασιών γράφει σε ανάρτηση του...

    Στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 26-4 ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης

    Ο αγαπητός, πολυγραφότατος και επιτυχημένος συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος...

    Τεύκρος Σακελλαρόπουλος: Περί της Αποκατάστασης και Συντήρησης του Ρωμαϊκού Ωδείου των Πατρών

    Πριν από πολλά χρόνια είχα συμμετάσχει σε ένα συνέδριο...