Τάκης Ζαχαράτος: «Όταν ξεκίνησα έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός performer αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα της καριέρας του.

    Μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του λέει: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όμως, όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές, ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις τώρα έχεις εμένα. Αυτό προϋποθέτει μια προεργασία μέσα με τον εαυτό σου, με τους γονείς σου, με την ψυχή σου. Θέλει λίγο δουλίτσα. Ή να είσαι στη θέση του “θύματος” και να πεις “και γιατί να μου συμβεί”. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα, κρατάω τη δύναμη που είχε αυτός ο άνθρωπος. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια και μέχρι να βρει αυτό μια ισορροπία, θέλει λίγο χρόνο».

    Φλίγκος

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας του λέγοντας πως ήταν δύσκολο: «Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός;”. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασανσέρ: Η απογραφή εκτοξεύει τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες

    Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι πολυκατοικίες της χώρας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή, έπειτα...

    Volkswagen: Παραμένει η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη με άνοδο 5,7% στις πωλήσεις

    Η Volkswagen παραμένει η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη, αφού σύμφωνα...

    Συνταγή για σπαγγέτι Αματριτσιάνα – Είναι σαν να τρώτε σε εστιατόριο βραβευμένο με Michelin

    Τα ζυμαρικά Αματριτσιάνα είναι αγαπημένα πολλών οικογενειών και είναι γνωστά για τη σάλτσα τους...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...