Ο Καβάκος έλαβε το Χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Τον παγκοσμίου φήμης Έλληνα βιολονίστα και διευθυντή ορχήστρας, Λεωνίδα Καβάκο, υποδέχθηκε στο Μέγαρο της Βουλής, ο πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Τασούλας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τασούλας είχε την ευκαιρία να τον ξεναγήσει στην Έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά» που διοργανώνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση του 1821.

    Αμέσως μετά την ξενάγηση, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου πρόσφερε στον κ. Καβάκο το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, για τη σημαντική του προσωπική συμβολή στην προαγωγή και αναγνώριση της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για την ανθρωπιστική του συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

    Καβάκος - βουλή - μετάλλιο

    Από την πλευρά του, ο κ. Καβάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Βουλής για τη μεγάλη τιμή που του έκανε, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την ξενάγησή του στον Ναό της Δημοκρατίας, καθώς και από τον πλούτο των εκθεμάτων που περιλαμβάνονται στην επετειακή έκθεση της Βουλής.

    Καβάκος - βουλή - μετάλλιο

    Καβάκος - βουλή - μετάλλιο

    Καβάκος - βουλή - μετάλλιο

    Καβάκος - βουλή - μετάλλιο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας πέθανε για 20 λεπτά – Τι του είπαν στον «παράδεισο»

    Ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός για 20 λεπτά...

    Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου;

    Σας έχει τύχει ποτέ να σιγοτραγουδάτε μια μελωδία αρκετή...

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...