Κορωνοϊός: Η παράνοια συνεχίζεται στη Σαγκάη- Ηχητικά ντοκουμέντα καίνε τις αρχές

    Ημερομηνία:

    Ένας διαδικτυακός “πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ πολιτών και της κυβέρνησης της Κίνας, με αφορμή το βίντεο έξι λεπτών που περιλαμβάνει ηχητικά ντοκουμέντα για το σκληρό lockdown στη Σανγκάη, μετά τη νέα εκτόξευση κρουσμάτων κορωνοϊού, και κάνει το γύρο των κινεζικών social media. Το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί ως απάντηση στις δηλώσεις των τοπικών αρχών ότι όλα κυλούν ομαλά και πολύ σύντομα έγινε viral.

    Ωστόσο, οι κινεζικές αρχές ανέλαβαν… δράση, σαρώνοντας το διαδίκτυο για να το εξαφανίσουν από παντού! Το πρώτο ηχητικό προέρχεται από τις 15 Μαρτίου, όταν είχε πραγματοποιηθεί επίσημη ενημέρωση και συνέντευξη Τύπου για τον κορωνοϊό.

    “Η Σανγκάη δεν θα μπει σε lockdown. Γιατί η Σανγκάη δεν ανήκει μόνο στους πολίτες της. Η Σανγκάη παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εθνική οικονομία…”, ακούγεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τσιριβέγια για το Παναθηναϊκός – Ρέιντζερς: «Τα δώσαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε»

    Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς στα προκριματικά του Champions League,...

    ΗΠΑ: Αστραπή διένυσε απόσταση 829 χιλιομέτρων – Η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ

    Μια αστραπή – ρεκόρ κατέγραψε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ) –...

    Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν σε ασβέστη 35χρονο – Συνελήφθησαν η σύντροφος και η μητέρα του

    Μία φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ούντινε...