Οι θεατρικές σκηνές της Πάτρας φέτος έδωσαν χώρο και στα παιδιά!

    Ημερομηνία:

    Αν κάτι μας αρέσει σε αυτή την θεατρική χειμερινή σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της για την Πάτρα, είναι ότι πέρα από τις αξιόλογες παραστάσεις που φιλοξενήθηκαν και ανέβηκαν στις διάφορες θεατρικές σκηνές της πόλης, είναι ότι δόθηκε χώρος και για το παιδικό θέατρο.

    Πιο συγκεκριμένα ήρθαν αρκετές αξιόλογες παραστάσεις στην Πάτρα για παιδιά (όπως άλλωστε κάθε χρόνο), όμως το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι υπήρξαν και ντόπιες παραγωγές που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τις αθηναϊκές.

    Μια από αυτές που ξεχωρίσαμε και η οποία έφτασε στο τέλος της ήταν «η ωραία κοιμωμένη το έσκασε» που ανέβηκε στο θέατρο Act, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Ηλιοπούλου.

    Στην παράσταση έπαιζαν οι Άννα Ζιάκα, Γιώργος Κομνηνόγλου, Νικόλας Τσίχλας και Μαίρη Χρυσανθακοπούλου, ενώ πέρα από τις ερμηνείες ξεχωρίσαμε και τα υπέροχα κουστούμια της Μαρία Βασιλάκη που είχε την ευθύνη και των σκηνικών.

    Κι επειδή όταν μιλάμε για τους συντελεστές μιας αξιόλογης παράστασης, το σωστό είναι να τους αναφέρουμε όλους, να πούμε ότι τα κείμενα – στίχοι ήταν του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, η μουσική του Διονύση Μπάστα, οι χορογραφίες της Μαραμίλλη Ασημακοπούλου και οι φωτισμοί του Ιωάννη Αναστασόπουλου.

    Κι φυσικά δεν ήταν η μόνη αξιόλογη παράσταση που ανέβηκε φέτος στο παιδικό θέατρο της Πάτρας. Είπαμε η πόλη διανύει μία θεατρική άνθηση. Τι θα βγει από αυτό θα φανεί στην πορεία…

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως με τους ΠΥΞ ΛΑΞ (video)

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,...

    Τουριστικό σκάφος βυθίστηκε στη Λευκάδα μετά από φωτιά

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο λιμάνι Σύβοτα Λευκάδας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε...

    Τρία κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στο Noσοκομείο Ρίου!

    Ένα ακόμη κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε...

    Περίπου 1.000.000 άτομα ζουν με την ημικρανία στην Ελλάδα – Τι αναφέρει γιατρός του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85-1-000-000-%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/