ΠΑΤΡΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Πόσοι πατρινοί κινδυνεύουν με διακοπές ρεύματος

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία επικρατεί με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν έρθει στα νοικοκυριά και που είναι οι περισσότεροι «φουσκωμένοι» λόγω και της επιβαλλόμενης ρήτρας αναπροσαρμογής αλλά και λόγω του κινδύνου που υπάρχει να δοθεί εντολή διακοπής της παροχής. Ο  Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο οποίος τυγχάνει Πρόεδρος Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Πατρών – Αιγίου, Μέλος του Δ.Σ. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας δηλώνει πως  αυτή τη στιγμή οι λογαριασμοί που αφορούν ανεξόφλητα μεγάλα ποσά και κινδυνεύουν με διακοπή, έχουν έρθει πριν το Πάσχα και δεν είναι πάνω από 20-30.

    Βέβαια μετά την Πρωτομαγιά και μέσα στο Μάιο λήγουν περισσότεροι λογαριασμοί και ενδεχομένως ο αριθμός των νοικοκυριών στην περιοχή της Πάτρας και ευρύτερα που έχουν οφειλές να είναι πολύ μεγαλύτερος. Ρωτήσαμε τον κ. Κανελλόπουλο πότε πρέπει ο πολίτης να θορυβηθεί και να κινητοποιηθεί ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να διακοπεί το ρεύμα στην οικία ή την επιχείρηση του και ποια είναι η λύση ώστε να βοηθηθεί μιας και ως γνωστόν το ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό.

    Όπως μας εξήγησε, ανεξαρτήτως ποσού, μόλις λήξει ο 2ος λογαριασμός και υπάρχει μέσα ανεξόφλητο ποσό θα πρέπει να κάνει κάτι. Η λύση είναι ο κόσμος που αδυνατεί να πληρώσει τα ποσά των λογαριασμών να σπεύσουν και να κάνουν διακανονισμό της οφειλής τους στην εταιρεία απ’ όπου παίρνουν ρεύμα. Για παράδειγμα η ΔΕΗ μπορεί να κάνει διακανονισμό σε 24 δόσεις ή άλλες εταιρείες πάροχοι δίνουν την ευχέρεια 6-8 δόσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρομά οι μισές συμμορίες που κλέβουν: Η απόρρητη αναφορά της ΕΛΑΣ για το οργανωμένο έγκλημα

    Ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο στην εγκληματική δραστηριότητα καταλαμβάνουν οι οργανωμένες...

    Ηράκλειο: Πάτησε το panic button για να σωθεί από τον ανήλικο γιο της – Την απείλησε και την έπιασε από τον λαιμό

    Ένας 17χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά...

    ΠΑΤΡΑ – ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ: Κρύφτηκε στο καφενείο για να γλιτώσει

    Ένα τρίτο περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην...

    Λεπέν: Στο εδώλιο για κατάχρηση κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    Η Μαρίν Λεπέν και άλλοι Γάλλοι δεξιοί εθνικιστές δικάζονται από σήμερα...
    Best Shop