Χαμός στο Λιδωρίκι! Έκανε παρατήρηση στον παπά την ώρα της Λειτουργίας- Φώναζαν ανάξιος στον Μουλατσιώτη

    Ημερομηνία:

     

     

    https://www.youtube.com/results?search_query=loidvriki+moylatsivths

     

     

     

     

     

    Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στο Λιδωρίκι, ανήμερα της Εορτής της Ζωοδόχου Πηγής.  Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων που βρίσκονταν στον Ναό, την ώρα της λειτουργίας ο γέροντας Μουλατσιώτης, που είναι Πρωτοσύγκελος στην Ιερά Μητρόπολης Φωκίδας, έκανε παρατήρηση στον ιερέα λέγοντας του πως η Αγία Τράπεζα είναι τρύπια και βρώμικη.

    Επίσης  σύμφωνα  με τις καταγγελίες των πιστών, του είπε πως η εκκλησία θα έπρεπε να είναι πιο καθαρή τέτοια ημέρα, ενώ σχολίασε και τα ράσα που φορούσε.

    Όλα αυτά έγιναν μέσα στο Ιερό, χωρίς να ακούσει κάτι κάποιος από τους πιστούς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο παπά Δημήτρης, έξαλλος  βγήκε στη  Ωραία Πύλη, διέκοψε την Θεία Λειτουργία και είπε στους πιστούς τι ακριβώς συνέβη.

    Ο ιερέας και οι πιστοί βγήκαν από τον ναό, αποδοκιμάζοντας τον γέροντα Μουλατσιώτη και φωνάζοντας ανάξιος, την ώρα που εκείνος αποχωρούσε.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Marseaux: Ισχύει ότι είχα σχέση με κοπέλα, τώρα είμαι πολύ ερωτευμένη με ένα αγόρι

    Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Marseaux, δηλώνοντας ότι παρά...

    Πούτιν: Κυνική η δολοφονία Χαμενεΐ, ήταν εξέχων πολιτικός

    Στα πρώτα επίσημα σχόλιά του μετά τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά...

    Αλέξης Κούγιας: Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του, δείτε φωτογραφίες

    Στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Πρώτο Νεκροταφείο...

    Ο Αλιρεζά Αραφί ανέλαβε προσωρινός ανώτατος ηγέτης μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ

    Ο Αλιρεζά Αραφί διορίστηκε σήμερα νομικό μέλος του Συμβουλίου Ηγεσίας του...