Γιώργος Αμούτζας: “Έχασα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες λόγω της δυσλεξίας”

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή “After Dark” παραχώρησε ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας τον οποίο παρακολουθούμε στον ”Σασμό”. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως λόγω της δυσλεξίας του έχασε ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”.

    Η τεράστια δυσκολία

    “Στη συγκεκριμένη συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι. Γυρίσαμε έναν πιλότο σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό για εμένα ήταν τεράστια δυσκολία. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Όταν πηγαίνω στα γυρίσματα, έχω διαβάσει τα κείμενα”, είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    ”Δεν κατηγορώ…”

    Στη συνέχεια είπε σχετικά: “Έχασα το ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο από όλους τους υποψήφιους… Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ. Ο κύριος Χαρίτος κατάφερε μέσα από τη σκηνοθεσία του στις Άγριες Μέλισσες να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο για να δει την άμεση διαθεσιμότητα ενός ηθοποιού μέσα σε πολύ πιεσμένο χρόνο”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το δικαστήριο «έριξε» άκυρο στα 132.000.000 ευρώ που διεκδικούσε η Γιαννικοπούλου από τον Κούστα

    Τα ψίχουλα των 684.000 ευρώ φαίνεται ότι πρέπει να...

    Πάτρα – Δύο ανήλικα και ένα αγόρι χτυπούσαν 14χρονο! Τους πέρασαν χειροπέδες όπως και στους γονείς τους

    Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ξυλοδαρμό 14χρονου μαθητή στην Πάτρα Συνελήφθησαν,...

    Η Έλσα Τόλη νυφούλα στο Λας Βέγκας με παπά τον «Ελβις»

    Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας η Ελσα Τόλη χωρίς να το… περιμένει, σε έναν γάμο-έκπληξη που ετοίμασε...

    Ημερίδα για την  «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

    Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –...