Αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην ΕΡΤ

    Ημερομηνία:

    «Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν νικήσει η Ουκρανία». Αυτό διαμηνύει ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ (η πρώτη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης) που θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00 στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Ο κ. Ζελένσκι μιλάει αποκλειστικά στον απεσταλμένο της ΕΡΤ Γιάννη Σουλιώτη για τη σθεναρή αντίσταση του ουκρανικού λαού και ταυτόχρονα κάνει έκκληση για την ασφαλή απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού από τις εμπόλεμες περιοχές.

    Για πρώτη φορά επίσης καλείται να δώσει απάντηση για το βίντεο που προβλήθηκε στην ελληνική Βουλή και εξηγεί τη θέση του για το τάγμα Αζόφ, τη στάση της Δύσης, τον ρόλο της Τουρκίας, τους βομβαρδισμούς αμάχων με απαγορευμένα όπλα, καθώς και για το ενδεχόμενο πυρηνικής επίθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περιβαλλοντική Δράση από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων – ΦΩΤΟ

    Μια ξεχωριστή περιβαλλοντική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν...

    Νίκος Ρωμανός: Στη φυλακή για ακόμη έξι μήνες για την έκρηξη στη γιάφκα των Αμπελοκήπων

    Την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης του Νίκου Ρωμανού και των υπολοίπων...

    9 Μαΐου 1945 / Η ημέρα που παραδόθηκαν οι ναζί

    Η 9η  Μάη είναι η ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης,...