Αχαΐα: Που θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid test

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

    Για αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στην πλατεία Αγίας Σοφίας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεργεία αυτοκινήτων: Συνεχίζεται η απεργία διαρκείας και στην Πάτρα – Αντιδράσεις για το Ψηφιακό Πελατολόγιο

    Την αντίδρασή τους στην εφαρμογή του νέου Υποχρεωτικού Ψηφιακού...

    Σαρωτικός ο Μιχόπουλος στη Γαλλία

    Φοβερός ο Σωτήρης Μιχόπουλος! Ο αθλητής Tae Kwon Do της...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” η Μαρία Μπεκίρη – Μόλις έξι ετών

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    ΗΠΑ: Άνδρας κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι

    Ένας άνδρας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται...