ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμαρχος “ξήλωσε” την Διευθύντρια που είχε ασχοληθεί με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

    Ημερομηνία:

    Σήμερα το πρωί με απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη επαύθη από τα καθήκοντα της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας.

    Η  εν λόγω διευθύντρια ελέγχεται πειθαρχικά από τον Δήμο για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις παραβίασης της αρχής της αμεροληψίας πειθαρχικού οργάνου και για αδικαιολόγητες απουσίες από την υπηρεσία.

    Να σημειωθεί ότι  πρόκειται για την κοινωνική λειτουργό που είχε ερευνήσει καταγγελία περί κακοποίησης της 10μηνης τότε (2014) Τζωρτζίνας, κόρης του ζεύγους Δασκαλάκη και δεν είχε εντοπίσει κάτι επιλήψιμο. Είναι η Διευθύντρια που είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων, ωστόσο απειδείχθη και μέσω του Συηνηγόρου του Πολίτη πως η καταγγελία ήταν ψευδής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κάποιοι μεταφέρουν ζώα… και δεν έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο

    H είδηση, ότι εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε ένα φορτηγό που...

    Ερωτικές φαντασιώσεις: Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών

    Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους,...

    Κορινθιακός κόλπος: Σπάνιο εύρημα στον βυθό – Τί εντόπισε ξένη Ερευνητική Ομάδα (Φωτο)

    Ενα υδάτινο σύστημα ηλικίας 800.000 ετών, με νερό χαμηλής...