Αγρίνιο: Βανδάλισαν το 1ο Λύκειο – Προσωρινή αναστολή λειτουργίας την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με απόφαση του Αντιδημάρχου Αγρινίου Χρήστου Ζαρκαβέλη αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου για αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου.

    Η απόφαση ελήφθη καθώς, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

    Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες προέβησαν σε καταστροφές και έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και περιμετρικά του σχολείου.

    Αγρίνιο: Βανδάλισαν το 1ο Λύκειο – Προσωρινή αναστολή λειτουργίας την Τετάρτη

    Φωτό από agrinionews.gr

    Η Διεύθυνση του σχολείου αμέσως ειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή και την Αστυνομία που ενεργεί την έρευνα.

    «Τα σχολεία είναι χώροι γνώσης, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας για τα παιδιά μας και δεν πρέπει να αντικρίζουν τέτοιες πρωτοφανείς πράξεις βανδαλισμού. Προχωρούμε άμεσα σε αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το κτίριο να είναι ξανά λειτουργικό», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζευγάρια: Ο ένας στους τρεις φεύγει κάθε βράδυ από την κρεβατοκάμαρα – Αυτός είναι ο λόγος

    Το κρεβάτι τους είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν ένας στους...

    Τελικά ισχύει ο μύθος για τη μεγάλη μύτη και το ανδρικό μόριο;

    Πέρα για πέρα, αληθινός είναι τελικά ο μύθος που...

    Ερωτικές φαντασιώσεις: Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών

    Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους,...

    Σεξ: Πόσα αποκαλύπτει το… μέγεθος για τον χαρακτήρα του άνδρα

    Όσο η απάντηση στο εάν τελικά το μέγεθος μετράει,...