ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επίθεση της Πισπιρίγκου σε γιατρούς

    Ημερομηνία:

    Νέες καταθέσεις γιατρών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν ερωτηματικά για τη στάση και τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο βρισκόταν με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

    Όπως προκύπτει από τα όσα ισχυρίστηκαν οι γιατροί στην 18η Ανακρίτρια, η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί σε άριστη φυσική και κλινική κατάσταση, το οποίο δεν θα μπορούσε να εμφανίσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο, όπως αυτό που οδήγησε στην πρώτη ανακοπή.

    Στις 9 Απριλίου, και ενώ η 9χρονη είχε εξεταστεί και ήταν έτοιμη να λάβει εξιτήριο, η μητέρα ενημέρωσε τους γιατρούς ότι το παιδί έκανε εμετό. 

    Όπως αναφέρει σε κατάθεσή του γιατρός του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών που εξέτασε την Τζωρτζίνα: «Γενικά είχε καλή κλινική εικόνα. Φαινόταν ταλαιπωρημένο το παιδί λόγω του εμετού που είχε κάνει προγηγουμένως. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η μητέρα ήταν κάπως επιθετική και μας είπε: Σε αυτό το παιδί θα δώσετε εξιτήριο»; 

    Σε άλλη κατάθεση αναφέρεται ότι ενώ σε καθιερωμένη επίσκεψη των γιατρών, το παιδί ήταν και πάλι σε καλή κατάσταση, το ίδιο βράδυ ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε:

    «Η μητέρα μου ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα ενώ κοιμόταν ξύπνησε με κοιλιακό άλγος, τάση προς έμετο, βήχα και σιελόρροια. Αμέσως το εξέτασα και δεν είχε ακροαστικά ευρήματα και τίποτα άλλο ιδιαίτερο από τη φυσική εξέταση». 

    Στις καταθέσεις τους, οι γιατροί μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία, περίεργες κινήσεις και πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Wednesday: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 2ης σεζόν της σειράς από τα backstage των γυρισμάτων

    Ένα ολιγόλεπτο βίντεο με μία πρώτη «γεύση» της δεύτερης...

    Επίσκεψη της Άννας Διαμαντοπούλου στο Πανεπιστήμιο

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου ως υποψήφια...

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ένα χρόνο περιμένουν Ψυχίατρο στον ΟΚΑΝΑ Αχαΐας

    Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη...

    Λευκάδα: Ανήλικος με ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή

    Τροχαίο ατύχημα με «πρωταγωνιστή» 13χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι...
    Best Shop