ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ενοχλήθηκε από την δημοσιοποίηση των SMS – Τι είπε στον δικηγόρο της

Ημερομηνία:

Την ενόχλησή της εξέφρασε η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση των 95 ανατριχιαστικών μηνυμάτων με την αδερφή της Δήμητρα, μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται ο ταραχώδης έγγαμος βίος της. Την 33χρονη επισκέφθηκε το μεσημέρι, στις φυλακές, ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

PHILOXENIA

Συζήτησε μαζί της για τα SMS τα οποία εντάσσονται στη δικογραφία ενώ βγαίνοντας από το επισκεπτήριο, δήλωσε πως τα μηνύματα της Ρούλας με τον Μάνο και την αδερφή της «είναι αληθινά και ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει».
«Είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή. Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη», δήλωσε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της.

«Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα», σχολίασε ο δικηγόρος της στη συνέχεια, υποστηρίζοντας παράλληλα, πως υπάρχουν πολλά τεχνικά ζητήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί στη δικογραφία, όπως η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Art Work: Open Call Εθελοντών | Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Σεπτεμβρίου 2026

Το ArtWalk επιστρέφει για 11η συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα...

Η Λούκα Κατσέλη στην Πάτρα

Την ανοιχτή  πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με ομιλήτρια τη Λούκα Κατσέλη...

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Δεκέμβριος 1993 στην Πάτρα

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Δεκέμβριος 1993,...

Καλάβρυτα: Επίδομα 100 ευρώ τον μήνα σε εκπαιδευτικούς – Ποιοι το δικαιούνται

Στη θέσπιση μηνιαίου χρηματικού επιδόματος 100 ευρώ για εκπαιδευτικούς...