ΠΑΤΡΑ: “Ξεχάστε” την βενζίνη κάτω από 2 ευρώ (για μήνες)

    Ημερομηνία:

    Πάνω από τα 2,1 ευρώ καθιερώνεται η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια καυσίμων της Αχαΐας και αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται δεν αλλάζει για τους επόμενους μήνες.

    Ήδη οι νέες παραγγελίες που έλαβαν τα πρατήρια καυσίμων έχουν αυξημένες τιμές, με την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει ήδη τα 2,17 και έχει τάσεις προς τα πάνω, αγγίζοντας σε πολλά βενζινάδικα τα 2,19 με 2,20 το λίτρο.

    Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αχαΐας, Σπύρος Μαυροειδής,   αναμένεται μια μικρή πτώση τις επόμενες ημέρες στην τιμή της αμόλυβδης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πέσει κάτω από τα 2 ευρώ.

    Όπως ανάφερε ο κ. Μαυροειδής οι οδηγοί πλέον θα πρέπει να συνηθίσουν αυτές τις τιμές στην αμόλυβδη, αλλά και τις τιμές που διαμορφώνονται στο πετρέλαιο κίνησης το οποίο ήδη έχει φτάσει κοντά στο 1,90 ευρώ το λίτρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...