Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Δίκη για την αποφυλάκιση Κορκονέα

    Ημερομηνία:

    Χωρίς να κληθούν η οικογένεια και οι δικηγόροι θα διεξαχθεί η δίκη για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, το 2008. Όσα γνωστοποιεί η συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Ειδικότερα, η δικηγόρος της οικογένεια αναφέρει πως η δίκη έχει προσδιορισθεί για σήμερα, 11 Μαΐου, χωρίς να κλητευθούν ούτε η μητέρα και η αδελφή του Αλέξανδρου ούτε οι πληρεξούσιοι και αντίκλητοι δικηγόροι.

    «Και όταν αναζητήσαμε πληροφορίες και εξηγήσεις χθες και σήμερα, πληροφορηθήκαμε από το αρμόδιο Τμήμα της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας ότι η παράλειψη κλήτευσής μας δεν οφείλεται σε παραδρομή ή σφάλμα, αλλά σε εντολή που δόθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών κ. Μπαντουδάκη, να μην κλητευθεί η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας, δηλαδή η μητέρα και η αδελφή του Αλέξανδρου» τονίζει έπειτα η κα Κωνσταντοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καρέ-καρέ η σύλληψη μέλους του κυκλώματος που έβγαζε κοκαΐνη από εμποτισμένα δέρματα

    Τη στιγμή της σύλληψης ενός μέλους του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά έχοντας ως...

    Συνταγή για σαλάτα με σπανάκι, κοτόπουλο, αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

    Αναζητάτε μια υγιεινή σαλάτα με πλούσια γεύση που να είναι ταυτόχρονα...

    Κλέλια Ανδριολάτου: Σε ρυθμούς καλοκαιριού η ηθοποιός – Δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram

    Ανάσες δροσιάς από το καλοκαίρι που περιλαμβάνει περιοδείες αναζητά...

    Νικ Κύργιος: Παρουσιάζει ριάλιτι στο OnlyFans TV μαζί με δύο πορνοστάρ – Δείτε βίντεο

    Ο Νικ Κύργιος είναι δίχως αμφιβολία μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες...