Πολύεδρο: Εκπαιδευτική, δημιουργική δράση για τα παιδιά το Σάββατο 14 Μαΐου

    Ημερομηνία:

    «Τ’ ουρανού τα πουλιά , πάρτε με αγκαλιά, το βουνό γεμίζει κεριά αναμμένα», είναι ο τίτλος του θεατρικού παιχνιδιού με θέμα την «Ειρήνη» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στο Πολύεδρο.

    Η Ελένη Βασιλοπούλου με την ομάδα του Juniorsevents, θα περιμένουν τα παιδιά στο Πολύεδρο από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

    Τα παιδιά, μαθαίνουν μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, για την ειρήνη όπου ζητά τη βοήθεια τους, για να εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη!

    Λέξεις των παιδιών με θετική έννοια, μπαίνουν στη φαρέτρα της ειρήνης, όπου διεκδικεί ένα κόσμο καλύτερο για τα παιδιά, φτιαγμένο από τα ίδια τα παιδιά!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...