Η Σοφία Καϊάφα προϊσταμένη στη ΔΟΥ Πατρών

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Αρωμα γυναίκας στην ενιαία ΔΟΥ Πατρών, καθώς η Σοφία Καϊάφα αναλαμβάνει προϊσταμένη της διεύθυνσης στη νέα υπηρεσία, με απόφαση του διευθυντή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, που αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια».

    Η Σοφία Καϊάφα (ΠΕ/Α’/Εφοριακών) επελέγη με διαδικασίες αξιολόγησης, έπειτα από διαγωνισμό που προκήρυξε η ΑΑΔΕ και στον οποίο είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τέσσερα στελέχη οικονομικών υπηρεσιών από τη Δυτική Ελλάδα.

    Με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση, η Σοφία Καϊάφα ξεκίνησε την καριέρα της στην Εφορία από τη Β΄ΔΟΥ Πατρών, ενώ υπηρέτησε στο ΣΔΟΕ, στην ΥΕΔΕ, καθώς και σε όλα τα τμήματα της Εφορίας.

    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπηρέτησε με επιτυχία από τη θέση της διευθύντριας της Γ΄ΔΟΥ Πατρών, για να φτάσει σήμερα να αναλάβει τα ηνία της ενιαίας Εφορίας Πατρών, μετά τη συγχώνευση με την Α΄ΔΟΥ που ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα.

    Οσον αφορά στις άλλες Εφορίες της Δυτικής Ελλάδας, στη ΔΟΥ Αιγίου υπήρξε αλλαγή στην ηγεσία της υπηρεσίας, όπου προϊσταμένη τοποθετείται η Ελένη Ρουμπέκα (ΤΕ/Α’/Εφοριακών) προερχόμενη από τη ΔΟΥ Κορίνθου.

    Στη ΔΟΥ Αγρινίου παρέμειναν στις θέσεις τους, τόσο ο διευθυντής Σπυρίδων Βαλσαμόπουλος, όσο και ο υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Λιανός.

    Το ίδιο και στο Μεσολόγγι, όπου ο προϊστάμενος Βασίλης Αυδής, παραμένει στη θέση του, όπως και στην ΔΟΥ Αμαλιάδας η Αθηνά Γαλανοπούλου.

    > Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη ΔΟΥ Τρίπολης, διευθυντής τοποθετείται ο Ευάγγελος Δούβας και υποδιευθύντρια η Αικατερίνη Λάμπρου.

    > Αλλαγές κορυφής υπήρξαν και στη ΔΟΥ Καλαμάτας, όπου διευθύντρια αναλαμβάνει η Σοφία Μίντζα και υποδιευθυντής ο Αλέξανδρος Σουφης.

    > Στη ΔΟΥ Κορίνθου, νέα διευθύντρια τοποθετείται η Κωνσταντίνα Σαρελάκου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μουκουνίδης παραμένει υποδιευθυντής.

    > Στην διεύθυνση της ΔΟΥ Ναυπλίου παραμένει προϊστάμενος ο Γρηγόριος Σπυράκης, ενώ ως υποδιευθυντής τοποθετείται ο Γεώργιος Λυτρίβης

    > Τέλος, διευθυντής στη ΔΟΥ Σπάρτης παραμένει ο Βασίλειος Νικολακάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ομερτά» για τους χούλιγκαν στη δικογραφία για Λυγγερίδη!

    Ούτε μία λέξη, ούτε μία γραμμή σε δεκάδες καταθέσεις...

    Αποκάλυψη «φωτιά» από την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Γάλλος σκηνοθέτης προσπάθησε να τη βιάσει

    Σε μια αποκάλυψη «φωτιά» προχώρησε στη βιογραφία της με...

    Ανδρέας Λοβέρδος: Πράξη βαρβαρότητας η ενέργεια του Ερντογάν να μετατρέψει τη Μονή της Χώρας σε τζαμί

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος διατύπωσε ενστάσεις και ερωτηματικά για τη στάση της...

    Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

    Στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματούχων, που, όπως υποστηρίζει το...