Η Σοφία Καϊάφα προϊσταμένη στη ΔΟΥ Πατρών

    Ημερομηνία:

    Αρωμα γυναίκας στην ενιαία ΔΟΥ Πατρών, καθώς η Σοφία Καϊάφα αναλαμβάνει προϊσταμένη της διεύθυνσης στη νέα υπηρεσία, με απόφαση του διευθυντή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, που αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια».

    Η Σοφία Καϊάφα (ΠΕ/Α’/Εφοριακών) επελέγη με διαδικασίες αξιολόγησης, έπειτα από διαγωνισμό που προκήρυξε η ΑΑΔΕ και στον οποίο είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τέσσερα στελέχη οικονομικών υπηρεσιών από τη Δυτική Ελλάδα.

    Με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση, η Σοφία Καϊάφα ξεκίνησε την καριέρα της στην Εφορία από τη Β΄ΔΟΥ Πατρών, ενώ υπηρέτησε στο ΣΔΟΕ, στην ΥΕΔΕ, καθώς και σε όλα τα τμήματα της Εφορίας.

    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπηρέτησε με επιτυχία από τη θέση της διευθύντριας της Γ΄ΔΟΥ Πατρών, για να φτάσει σήμερα να αναλάβει τα ηνία της ενιαίας Εφορίας Πατρών, μετά τη συγχώνευση με την Α΄ΔΟΥ που ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα.

    Οσον αφορά στις άλλες Εφορίες της Δυτικής Ελλάδας, στη ΔΟΥ Αιγίου υπήρξε αλλαγή στην ηγεσία της υπηρεσίας, όπου προϊσταμένη τοποθετείται η Ελένη Ρουμπέκα (ΤΕ/Α’/Εφοριακών) προερχόμενη από τη ΔΟΥ Κορίνθου.

    Στη ΔΟΥ Αγρινίου παρέμειναν στις θέσεις τους, τόσο ο διευθυντής Σπυρίδων Βαλσαμόπουλος, όσο και ο υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Λιανός.

    Το ίδιο και στο Μεσολόγγι, όπου ο προϊστάμενος Βασίλης Αυδής, παραμένει στη θέση του, όπως και στην ΔΟΥ Αμαλιάδας η Αθηνά Γαλανοπούλου.

    > Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη ΔΟΥ Τρίπολης, διευθυντής τοποθετείται ο Ευάγγελος Δούβας και υποδιευθύντρια η Αικατερίνη Λάμπρου.

    > Αλλαγές κορυφής υπήρξαν και στη ΔΟΥ Καλαμάτας, όπου διευθύντρια αναλαμβάνει η Σοφία Μίντζα και υποδιευθυντής ο Αλέξανδρος Σουφης.

    > Στη ΔΟΥ Κορίνθου, νέα διευθύντρια τοποθετείται η Κωνσταντίνα Σαρελάκου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μουκουνίδης παραμένει υποδιευθυντής.

    > Στην διεύθυνση της ΔΟΥ Ναυπλίου παραμένει προϊστάμενος ο Γρηγόριος Σπυράκης, ενώ ως υποδιευθυντής τοποθετείται ο Γεώργιος Λυτρίβης

    > Τέλος, διευθυντής στη ΔΟΥ Σπάρτης παραμένει ο Βασίλειος Νικολακάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εγκαινιάζεται στις 26 Μαΐου το νέο δημαρχείο του Δήμου Ερυμάνθου στην Χαλανδρίτσα

    Πρόκειται για ένα κτήριο που κατασκευαστεί εντός έκτασης συνολικής...

    Σε κλοιό πλειστηριασμών για προσωπικά ακίνητα γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας

    Είναι κάποιες επιχειρηματικές ιστορίες που αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους, όσα...

    ΡΙΟ: Διαμαρτυρίες για κοπή δένδρων

    Ξεσηκώθηκαν τα αιρετά μέλη της κοινότητας Ρίου για κοπή...

    Ποια «υπερ-τρόφιμα» πρέπει να κόψουμε, αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%cf%88%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/