Πάτρα: Εκθεση φωτογραφίας “Το χρώμα στη ζωή μας”

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών δράσεων της ΦΛΠ Ηδύφως, που περιλαμβάνει και την έκθεση φωτογραφίας των μελών της με θέμα “Το χρώμα στη ζωή μας” θα γίνει και η παρουσίαση της φωτογραφικής ομάδας Art8.

    Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρης την Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 6:00 με 9:00 μμ και είναι ανοικτή προς το ευρύ κοινό. H φωτογραφική ομάδα από το κοντινό Αγρίνιο με ενεργό δράση συχνά αλληλοεπιδρά με την ΦΛΠ Ηδύφως.

    Η φωτογραφική ομάδα “art8» ξεκίνησε το 2012 στο Αγρίνιο, από ανθρώπους που αγαπούσαν την φωτογραφία. Η Art8 παραμένει μία δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα με 40 μέλη από τα οποία τα 25 είναι ενεργά. Από το 2013 έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας με ετήσιες εκθέσεις φωτογραφίας και συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις και  δρώμενα.

    Από το 2019 συμμετέχει στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ φωτογραφίας Αγρινίου Photopolis, του οποίου τα ιδρυτικά μέλη είναι τα μέλη της “Art8”.

    Την φετινή χρονιά θα συμμετάσχει με εκθέσεις της στο Photopolis και στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις (4-6 Ιουνίου με θέμα: «Τα αρχαία θέατρα Αιτωλοακαρνανίας στη λήθη του χρόνου) και στις κεντρικές εκδηλώσεις (10-26 Οκτωβρίου με θέμα «Εκβολές Αχελώου»).

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παύλος Μαρινάκης: Με την επιστολική ψήφο ενδυναμώνουμε τη Δημοκρατία

    «Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία καταχώρησης αιτήσεων από εκλογείς που...

    Επίσημο: Αυτό είναι το νέο CUPRA Formentor

    H αυτονόμηση και ανεξαρτητοποίηση της CUPRA έγινε πριν από περίπου έξι...

    Και ξαφνικά πετάει η Tesla

    Μετά από μία μεγάλη περίοδο πτώσης και στασιμότητας, η...

    Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία για να εξοντώσουμε τη Χαμάς

    Το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει μια επιχείρηση εναντίον της Χαμάς...