Τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών τίμησαν τον Άγιο Δονάτο

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών εόρτασε τον Άγιο Δονάτο, προστάτη της Θεσπρωτίας, στον φιλόξενο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών με θρησκευτική ευλάβεια τελώντας παράλληλα δοξολογία και αρτοκλασία.

    Για τις ανάγκες του εορτασμού μεταφέρθηκε από τις Μυροφόρες Εγλυκάδας η εικόνα του Αγίου Δονάτου, δωρεά της Αρετής Καραμπίνα -Χασαποπούλου στην μνήμη του ανδρός της Δονάτου Καραμπίνα, για τον οποίο η οικογένεια τέλεσε και ιερό μνημόσυνο. Ο Πανηγυρικός της ημέρας για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου ανεγνώσθη  από τον  Αντιπρόεδρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου, κ. Χάιδα Σπυρίδωνα.

    Στον εορτασμό παρευρέθηκε πλήθος πιστών, το ΔΣ του Πανηπειρωτικού καθώς και μέλη του Συλλόγου.  Μετά  το πέρας  του εκκλησιασμού προσφέρθηκε από τον ιερέα του Ναού Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδας, π. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, καφές και κεράσματα τόσο στο ΔΣ όσο και στα μέλη του Πανηπειρωτικού.

    Ο Άγιος Δονάτος  βοήθειά μας. Να χαρίζει υγεία και  ευλογία, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

    Τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών τίμησαν τον Άγιο Δονάτο
    Τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών τίμησαν τον Άγιο Δονάτο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτά είναι τα σχολεία που δεν λειτούργησαν λόγω προβλημάτων

    Μακριά από τις σχολικές αίθουσες, μία ημέρα μετά την...

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...