Πάτρα: Ημερίδα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

    Ημερομηνία:

    Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα, ιδιαίτερα οι γυναίκες άνω των 40, που επιθυμούν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας με στόχο τον επιχειρηματικό στίβο, είναι μεγάλες και πολυποίκιλες.
    Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τις σύγχρονες γυναίκες είναι αυτό της e-επιχειρηματικότητας. Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του τομέα αυτού; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι προκλήσεις που αφορούν το e-επιχειρείν;
    Οι ερωτήσεις που ήδη τέθηκαν και περαιτέρω ζητήματα που αφορούν τη γυναικεία e-επιχειρηματικότητα, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν η p-consulting.gr και η Ένωση Γυναικών Πάτρας, την Πέμπτη 19 Μαΐου, στις 18:00, στο Επιμελητήριο Αχαΐας.
    Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ KA2 WinOnLine, στο οποίο η p-consulting.gr και η Ένωση Γυναικών Πάτρας, συμμετέχουν ως εταίροι, και το οποίο έχει ως στόχο την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, με έμφαση στην online επιχειρηματικότητα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...