ΒΙΝΤΕΟ: Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφανίστηκε με στρατιά απο «μπράβους» σε βίλα στο Λαγονήσι μπροστά σε πλήθος οπαδών του

    Ημερομηνία:

    «Ενωθήκαμε και τώρα… ενώνουμε την ένωση» είπε σε οπαδό του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις, η οποία έδειξε να μην κατανοεί τι ακριβώς ήθελε να πει ο «αρχηγός» Αρτέμης Σώρρας. Ωστόσο  αμήχανα ψέλλισε «εντάξει», δείχνοντας ότι συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

    Ο Αρτέμης Σώρρας στο come back του που έλαβε χώρα σε εξοχική κατοικία στο Λαγονήσι με ντεκόρ φοίνικες, πλαστικές καρέκλες χρώματος μπλε και ένα μπλε πανό απλωμένο στο μπαλκόνι της βίλας, πραγματοποίησε αρχηγικη εμφάνιση, περιστοιχιζομενος από τους κοστουμαρισμενους διμετρους σωματοφυλακες του.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πρόκειται για πιστούς οπαδούς του κινήματος που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, ούτε κατά την χρονική περίοδο που βρισκόταν έγκλειστος στον Κορυδαλλό.

    Όταν τελείωσε την ομιλία του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους δεκάδες οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον συναντήσουν, κατέβηκε από το μπαλκόνι και με το τσιγάρο στο χέρι, άρχισε να χαιρετά γνωστούς και άγνωστους θαυμαστές του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...