Διακοπτό: Εργαστήριο χειροτεχνίας στο σταθμό του Οδοντωτού το Σαββατοκύριακο

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο του εκδηλώσεων Εν Συρμώ – Οδοντωτός το τρένο της τέχνης που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας μέσω του προγράμματος Leader και σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα πραγματοποιηθεί διήμερο ανοιχτό εργαστήριο χειροτεχνίας στο σταθμό του Οδοντωτού στο Διακοπτό, το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου.

    Πρόγραμμα δράσης:

    Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου

    Φλίγκος

    11:00 – 13:00

    GLEARNET

    «Τρενοδημιουργίες και Οδοντωτοτεχνίες» – Διακοπτό

    Διήμερο Ανοιχτό εργαστήρι χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους με την εικαστικό Μαργαρίτα Γούτου. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο  πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού στο Διακοπτό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κατασκευές εμπνευσμένες από τον Οδοντωτό και τη μαγευτική διαδρομή του.

    Οι εκδηλώσεις χρηματοδοτούνται  στο πλαίσιο παρεμβάσεων Δημοσίου χαρακτήρα του Υπομέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, που υλοποιεί η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο Νομό Αχαΐας (Μέτρο 19 Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

    Για το νεόνυμφο ζευγάρι οι διακοπές ακόμα καλά κρατούν.  Ο Απόστολος...

    Μαρτυρία – Σοκ για την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ντα το μωρό» – Κακοποίηση παιδιού καταγγέλλει μητέρα

    Η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου έχει ανοίξει τον ασκό...

    Πάτρα: Ο Θανάσης Μούλιας εξελέγη επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας

    Εγραψε ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος: Εκλογή κ. Αθανάσιου...

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...