ΠΑΤΡΑ: Αυτοί ήταν οι δύο άνδρες που μπήκαν στο σπίτι της Ρούλας χθες το απόγευμα

    Ημερομηνία:

    Δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου, λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πεμπτης.

    Κατά την είσοδό τους στο σπίτι, προσπάθησαν να περάσουν την πόρτα χωρίς να μετακινήσουν τα αντικείμενα και τα λουλούδια που βρίσκονται εκεί.

    ICECAP

    Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν ότι άνοιξαν την πόρτα με κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν στον χώρο του σπιτιού όπου παρέμειναν για περίπου 15 με 20 λεπτά.

    Στη συνέχεια βγήκαν από τον χώρο κρατώντας μαύρες μεγάλες πλαστικές τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες με αντικείμενα του σπιτιού, τις οποίες και μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς απέξω και στη συνέχεια αποχώρησαν βιαστικά. Οι κινήσεις τους και το γεγονός ότι άνοιξε η πόρτα του σπιτιού ξανά μετά από 1,5 μήνα έγιναν άμεσα αντιληπτά από τους περίοικους.

    Οπως αποκαλυφθηκε οι συγκεκριμένοι άνδρες ήταν φίλοι του Μάνου Δασκαλάκη οι οποίοι πήραν κάποια πράγματα που είχαν σχέση με τη Τζωρτζίνα. Προφανώς για να τα παραδώσουν στον Μάνο ο οποίος έχει τα κλειδιά του σπιτιού.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρώτες έγχρωµες φωτογραφίες της Αθήνας από το 1910

    Αθήνα. Μια «θάλασσα» από κόκκινες στέγες – και ούτε...

    Το «χαρέμι» του Μασκ: Στρατολογεί γυναίκες για να φτιάξει «λεγεώνα» απογόνων πριν την… Αποκάλυψη!

    Ο Έλον Μασκ δημιουργεί μια «λεγεώνα» παιδιών μέσω στρατολόγησης γυναικών στην πλατφόρμα X,...

    Ο «άσος στο μανίκι» του Πεκίνου: Οι μικροί μαγνήτες που μετέτρεψαν την Κίνα σε αυτοκρατορία των σπάνιων γαιών

    Το 2010 η Κίνα επέβαλε ένα εμπάργκο στην Ιαπωνία που αφορούσε τις εξαγωγές σπάνιων...

    ΑΧΑΪΑ: Ο Μητροπολίτης που έχει facebook

     – «Η παρουσία της Εκκλησίας στα social media …...