ΠΑΤΡΑ: Σώθηκε ο 18χρονος στο Ρίο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ένας νεαρός άνδρας περίπου 18 ετών με καταγωγή από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωί στην Εθνικό Οδό Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος του Στρεφίου.

    Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 10 π.μ. όταν ο 18χρονος αναβάτης δικύκλου επιχείρησε  να διασχίσει κάθετα τον δρόμο για να μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell δίπλα από την εμποροπανήγυρη και συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα προς Πύργο.

    Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο δικυκλιστής έπεσε στο έδαφος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε γιατρός που μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έδωσε στο νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

    ΠΑΤΡΑ: Σώθηκε ο 18χρονος στο Ρίο - ΦΩΤΟ

    Στην συνέχεια ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που αποκόμισε από το τροχαίο και ακολούθως για το Πανεπιστημιακό του Ρίο προκειμένου να τον παρακολουθήσει νευροχειρούργος αφού έχει υποστεί αιμάτωμα στο κεφάλι.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες  , η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

    Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της...

    Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

    Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Τετάρτη

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο (27/8) σε Αττική και περιοχές της...

    Ο μοναδικός πορτοκαλί καρχαρίας στον κόσμο

    Αυτός ο εκπληκτικός, έντονα πορτοκαλί καρχαρίας είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός του είδους του, και...