Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ

    Ημερομηνία:

    Για το κίνημα metoo, τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στο παρελθόν, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε για άλλη μια φορά η Βάσια Τριφύλλη.

    Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή “Open Weekend” είπε χαρακτηριστικά: “Ακόμη και αν έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές, τώρα δεν τις θυμάμαι. Φροντίζω τα δυσάρεστα να τα πετάω πίσω. Τώρα me 2, me 3, me 4, ό,τι θες, δεν τα θυμάμαι, ευτυχώς επέζησα. Αφού επέζησα αναπνέω”.

    Σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν συνάδελφοί της, είπε: “Έκαναν καταπληκτικά που μίλησαν και μπράβο τους”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη: “Τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και εγώ εκεί υποκλίνομαι. Δηλαδή ελάτε, πατήστε πάνω στο κεφάλι μου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...