Φεστιβάλ Καννών 2022: Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας περπάτησαν στο κόκκινο χαλί – Φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Σαν σταρ του σινεμά εμφανίστηκε χθες η Τόνια Σωτηροπούλου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και έκλεψε τις εντυπώσεις.

    Φυσικά, η ηθοποιός συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος επίσης έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση στο πλευρό της συζύγου του.

    Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί, έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Three Thousand Years of Longing».

     

    Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να ταξίδεψε στις Κάννες για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Μπανάκι… 100 ευρώ το ζευγάρι και διασκέδαση σε πανηγύρι … με χιλιάδες ευρώ «μαύρα»

    Ακόμη και το μπάνιο σε κοντινή παραλία στην Πάτρα...

    Τραγωδία σε γάμο στην Τουρκία: Νεκρός γαμπρός μετά από πυροβολισμούς, συνελήφθη η θεία του

    Ένας νεαρός άνδρας στην Τουρκία έχασε τη ζωή του κατά λάθος...

    Τραμπ: Ζητά να κατηγορηθεί ο Σόρος για οργανωμένο έγκλημα – «Δεν θα αφήσουμε τους ψυχοπαθείς να καταστρέψουν την Αμερική»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Τζορτζ Σόρος και του γιου του, Αλεξάντερ, μέσω...

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...