ΠΑΤΡΑ: Δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο

    Ημερομηνία:

    Καμιά ΕΔΕ δεν έχει διαταχθεί για το θέμα του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

    Τα δημοσιεύματα και όσα έχουν αναφερθεί από το πρωϊ σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαψεύδονται κατηγορηματικά από την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

    Οπως αναφέρθηκε τις τελευταίες ώρες, η φημολογία πως διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα δεν έχει καμιά βάση αλήθειας, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

    Να θυμίσουμε πως προ ημερών ( την περασμένη Πέμπτη) βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου φιαλίδιο με αίμα που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετκά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο αεροδρόμιο με νεαρή ξανθιά ο πρώην της Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

    Στο αεροδρόμιο της πόλης Κατάνια, στη Σικελία, «τσάκωσε» ο φακός της...

    Ο γιος του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, Μάικλ, παντρεύτηκε τη Σοφία Πούλος

    Έντονο άρωμα Ελλάδας είχε ο γάμος του γιου του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη με...

    ΓΕΜΗ: Από 1η Σεπτέμβρη αυστηρές προθεσμίες, ηλεκτρονικές διαδικασίες και τέλος στα… παλιά πιστοποιητικά

    Αποκλειστικά ηλεκτρονικές διαδικασίες, πλήρως οριοθετημένες προθεσμίες, ενιαίο κόστος τελών,...

    Δίκη «μαμούθ» με 115 κατηγορούμενους – Στο εδώλιο τα μέλη 14 εγκληματικών ομάδων στη Θεσσαλονίκη

    Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη η δίκη 115...