Break…και τώρα κρατάει την τύχη στα χέρια του ο Προμηθέας

    Ημερομηνία:

    Για τον πρώτο αγώνα της σειράς των προημιτελικών, ο Προμηθέας επικράτησε με 95-82 της ΑΕΚ στο Κ.Γ. Άνω Λιοσίων. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν Δημήτρης Αγραβάνης με 21 π., ενώ για την ΑΕΚ ο Κολόμ με 15π. Έτσι ο Προμηθέας έκανε το break και πλέον την Τετάρτη πάει με άλλο αέρα έτσι ώστε να πετύχει την νίκη που θα τον φέρει στην επόμενη φάση.

    Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας μπήκε δυνατά, θέλοντας εξ αρχής να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έφερε το παιχνίδι στο 22-22, όμως ο Ιωάννης Αγραβάνης πέτυχε το buzzer beater πριν την λήξη του δεκαλέπτου από τα 8 μέτρα κάνοντας το σκόρ 25-22 υπέρ του Προμηθέα. Και στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Μάκη Γιατρά μπήκαν με το πόδι στο γκάζι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, και φυσικά να μην αφήσουν την ΑΕΚ να αντιδράσει. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Προμηθέα να είναι μπροστά στο σκόρ με 44-42.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο και πάλι οι παίκτες του Μάκη Γιατρά μπήκαν ψυχωμένα στο παιχνίδι, και πέτυχαν άμεσα μαζεμένους 5 πόντους. Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» θέλησαν να απαντήσουν κυρίως από την περιφέρεια, με τον Προμηθέα όμως να μην δίνει εύκολα σουτ στους παίκτες του Κούρο Σεγκούρα.  Μάλιστα στο τέλος την τρίτης περιόδου ο Προμηθέας είχε και μια διαφορά ασφαλείας με +11 (58-69), με τον Κέντρικ Ρέι να πετυχαίνει buzzer beater και αυτός από τα 8 μέτρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο Προμηθέας ήταν συγκεντρωμένος μέχρι και την λήξη, παίζοντας σωστό και ορθολογικό μπάσκετ. Έτσι οι παίκτες του Μάκη Γιατρά έφυγαν με το διπλό από τα Άνω Λιόσια με 95-82 κάνοντας με το «καλημέρα» το μπρέϊκ και έχοντας πλέον την τύχη στα χέρια τους.

    Τα δεκάλεπτα: 22-25/ 42-44/ 58-69/ 82-95

    Οι διαιτητές: Παπαπέτρου- Τσαρούχα- Καλδίρης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα παιδιά του Diddy πανηγυρίζουν την απαλλαγή του από τις βαριές κατηγορίες για sex trafficking

    Ο Σον «Diddy» Κομπς κρίθηκε αθώος για τις δύο σοβαρότερες κατηγορίες...

    Κυριακή Γρίβα: «Να καεί στην κόλαση» ο δολοφόνος – Η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας της

    Με την κατάθεση της μητέρας της Κυριακής Γρίβα συνεχίζεται...

    Τέρμα το αλκοόλ σε ανηλίκους – Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο

    Αποφασισμένη να προστατεύσει τους ανήλικους από αλκοόλ και καπνικά...

    Τουρκία: «Νόμιμο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν αποδεχόμαστε τις θέσεις Αθήνας και Λευκωσίας»

    Έντονη ήταν η αντίδραση της Τουρκίας στους διπλωματικούς χειρισμούς της Ελλάδας...