Α. Μαστοράκου: «Χρεοκοπία σε τοπικά διαγνωστικά κέντρα από το clawback» – ΗΧΗΤΙΚ

    Ημερομηνία:

    Για χρεοκοπία διαγνωστικών κέντρων, τοπικά και πανελλαδικά, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας,   με φόντο τις τριήμερες κινητοποιήσεις, μεταξύ άλλων, για το clawback. Μιλά για έλλειψη πόρων που έχει επίπτωση και στις μισθοδοσίες των εργαζομένων.

    Θυμίζουμε πως, το Συντονιστικό Όργανο των φορέων της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας (διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί) έχει εξαγγείλει κινητοποιήσεις στις 26, 27 και 28 Μαΐου, διεκδικώντας από το κράτος πρόσθετη χρηµατοδότηση, ώστε «να σταµατήσει η εφαρµογή του ληστρικού clawback, να επιβιώσουν τα ιατρεία και εργαστήρια της γειτονιάς και τα πολυϊατρεία τα οποία στηρίζουν τη ∆ηµόσια Υγεία και κινδυνεύουν τα ίδια µε αφανισµό», όπως αναφέρουν τα µέλη του κλάδου.

    «Είναι προειδοποιητικό αυτό το τριήµερο και θα συνεχίσουµε τον αγώνα µας», δηλώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ), Άννα Μαστοράκου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον Θουκυκιδίδη Ευθυμιάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του...

    «Ασπίδα» €8 δισ. για τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του «φόρου άνθρακα»

    Προληπτικά μέτρα για την κάλυψη των ευάλωτων, κατά κύριο λόγο,...

    Αγρίνιο: Πυροβόλησε με αεροβόλο πάνω από ανήλικο που βρισκόταν σε προαύλιο σχολείου – Συνελήφθη ο 65χρονος

    Tρόμος επικράτησε στο Αγρίνιο όπου ένας 65χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο προς...

    ΑΑΔΕ – Ελεγκτικός «κλοιός» στις παραλίες: Ξενοδοχεία, ταβέρνες και beach bars υπό διαρκή παρακολούθηση

    Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το φετινό σχέδιο εκτεταμένων ελέγχων...